Igdir’da Il Müftümüz Dr. Irfan Açık Kurbanını Tdv’ Ye...

Igdir'da Il Müftümüz Dr. Irfan Açık Kurbanını Tdv’ Ye Bağışladı

il müftümüz dr. irfan açık kurbanını tdv’ ye bağışladı

21 Haziran 2022 - 14:45

İl Müftümüz Dr. İrfan Açık Kurbanını TDV’ ye Bağışladı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) işbirliğiyle, “Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” teması ile sürdürülen 2022 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim organizasyonunda hisse bedelleri yurt içi 2.250 TL, yurt dışı 1.800 TL olarak belirlendi.

İlimizde ilk kurban bağışı İl Müftümüz ve TDV Iğdır Şube Baskanı Dr. İrfan Açık tarafından verildi.

Müftü Dr. İrfan Açık, “Mazlum ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yüzünü güldürmek, onların bayram sevincine ortak olmak için tüm hayırsever kardeşlerimizi kurban bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kurban Organizasyonuna bağış yapmak isteyen vatandaşlarımız bagis.tdv.org adresinden, mobil bağış uygulamasından, banka/PTT şubelerinden, veya İl ve ilçe Müftülüklerinden bağışlarını gerçekleştirebilirler.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret