Igdir’da Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi Kapsamında...

Igdir'da Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi Kapsamında Ilimiz Müftülüğünce 22 öğrenciye Katılım Belgesi Verildi

kariyer kapısı staj seferberliği projesi kapsamında ilimiz müftülüğünce 22 öğrenciye katılım belgesi verildi

09 Ağustos 2023 - 14:45

Kariyer Kapısı Staj Seferberliği Projesi Kapsamında İlimiz Müftülüğünce 22 Öğrenciye Katılım Belgesi Verildi

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Koordinesinde Hayata Geçirilen "Kariyer Kapısı Seferberliği Projesi" kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı il müftülüklerine bağlı birimlerde staj seferberliği başlatmıştı.

Proje kapsamında 20 iş günü boyunca il müftülüklerine bağlı birimlerde yürütülen yaygın din eğitimi faaliyetlerinde stajyer öğrenciler görev aldı.

İl Müftülüğümüz bünyesinde stajyer olarak görev yapan İlahiyat ve İslami ilimler Fakültesi öğrencileri için projeye dair bilgilendirmede bulunan İl Müftümüz Zahit DEMİREL, öğrencilerin kurum içi tanıtım ve Manevi Destek Hizmetleri ile Aile ve Dini Rehberlik Bürosu'ndaki faaliyetlere katıldıklarını, Kur'an kursları ve camilerde yürütme hizmetleri gözlemlediklerini, gençlik, bağımlılık ve engelli koordinatörlüklerince çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldığını belirterek güzel bir kazanım elde ettiklerini ifade ettiler.

İl Müftülüğümüzde düzenlenen toplantıda İl Müftümüz Zahit DEMİREL tarafından stajyer öğrencilere katılım belgesi takdim edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Jandarma Genel Komutanlığı Değerlendirme Ve Denetleme Başkanı Yozgatlı Hemşehrimiz Tümgeneral Sayın Murat Bulut Paşa’nın Kayınbabası Ali Bulut Yozgat’ta Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Jandarma Genel Komutanlığı Değerlendirme Ve Denetleme Başkanı...
Diyarbakir'da Diyanet Işleri Başkanlığı Koordinesinde "mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası" ülke Genelinde çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor.
Diyarbakir'da Diyanet Işleri Başkanlığı Koordinesinde...