Il Müftülüğümüz Ile Danimarka Türk Diyanet Vakfı...

Il Müftülüğümüz Ile Danimarka Türk Diyanet Vakfı Işbirliğiyle Yürütülen “arife çiçekleri” Projesi Kapsamındaki Yetimlere Ve Onların Ailelerine Il Müftülüğü Ve Tdv Kırşehir şubesi Tarafından Iftar Yemeği Verildi.

il müftülüğümüz ile danimarka türk diyanet vakfı işbirliğiyle yürütülen “arife çiçekleri” projesi kapsamındaki yetimlere ve onların ailelerine il müftülüğü ve tdv kırşehir şubesi tarafından iftar yemeği verildi.

02 Nisan 2024 - 17:40

Arife Çiçekleri İftar Buluşması

Cacabey Gençlik merkezinde düzenlenen iftar programına İl Müftümüz Mustafa Tekin, İl Müftü Yardımcıları Zeynep Önen, Adnan Zeki Bıyık, Arife Çiçekleri projesi kapsamındaki yetimler ve onların aileleri ile Müftülük personeli katıldı.
Programda canlı tasavvuf musikisi Konseri, ney dinletisi ve ilahiler yer aldı.
İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen program yetim çocuklar ile yakınlarının hafızalarından çıkmayacak bir akşamın yaşanmasına vesile oldu.
İftar sonrası selamlama konuşması yapan İl Müftüsü Mustafa Tekin; “Bu akşam İl Müftülüğümüz ile birlikte çocuklarımızı mutlu edebilmek için bu programı düzenledik, bundan sonra da geleceğimizin teminatı çocuklarımız için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Tekin konuşmasın da; ”Ramazan ayının bereketinin her yanı sardığını, on bir ayın sultanını uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde bereketi her işimizde tutmaya çaba sarfetmemizin gerekliliğini ifade etti. Müftü Tekin  ayrıca çocukların sevindirildiği bu tür programların sadece Ramazan ayında değil yılın her mevsiminde yapılmasının önemine değinerek, katılımcılara, katkı sağlayanlara Danimarka Türk Diyanet Vakfı yetkililerine, gurbette sılayı unutmayan hayırsever kardeşlerimize teşekkür etti.
Program hediyelerin verilmesi ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...