Il Müftümüz Dr. Hasan çınar’ın Riyasetinde, Ankara Il...

Il Müftümüz Dr. Hasan çınar'ın Riyasetinde, Ankara Il Müftülüğünden Emekli Olan Il Müftüsü, Il Müftü Yardımcısı, şube Müdürü, Vaizler Ve Emekli Bazı Ilçe Müftüleri Ile Bir Tanışma, Istişare Ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısı Yapıldı.

il müftümüz dr. hasan çınar'ın riyasetinde, ankara il müftülüğünden emekli olan il müftüsü, il müftü yardımcısı, şube müdürü, vaizler ve emekli bazı ilçe müftüleri ile bir tanışma, istişare ve tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı.

30 Kasım 2022 - 09:20

23.11.2022 tarihinde TDV  Toplantı salonunda saat 11.00'da İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR'ın riyasetinde, Ankara İl Müftülüğünden emekli olan İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcısı, Şube Müdürü, Vaizler ve emekli bazı İlçe Müftüleri ile bir tanışma, istişare ve tecrübe paylaşımı toplantısı yapıldı. Toplantıya Ankara'da ikamat eden 30 dolayında emekli personel katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda İl Müftümüz Dr. Hasan ÇINAR, böyle bir buluşmanın gerçekleşmesinden dolayı memnuniyetini ifade ederek  katılımlarından dolayı emekli hocalarımıza teşekkür etti. Toplantı sonunda İl Müftüsü ÇINAR tarafından emekli hocalarımıza günün hatırasına ayet ve hadislerden oluşan hüsn-ü hat yazılı birer tablo hediye edildi. Toplantı emekli İl Müftüsü Fahrettin AŞIK'ın yaptığı dua ile sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Isparta'da Vali Baruş, Kurumlardan Brifing Almaya Devam Ediyor
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir Araya Geldi
Erzincan'da Doktor Altay Cem Meriç üniversite öğrencileri Ile Bir...