Il Müftümüz Sayın Ercan Aksu’dan, Karabük Valimiz Sayın Fuat...

Il Müftümüz Sayın Ercan Aksu'dan, Karabük Valimiz Sayın Fuat Gürel’e “mevlid-i Nebi Haftası Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası” Ziyareti

il müftümüz sayın ercan aksu'dan, karabük valimiz sayın fuat gürel’e “mevlid-i nebi haftası ile camiler ve din görevlileri haftası” ziyareti

29 Eylül 2022 - 16:30

İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'dan, Karabük Valimiz Sayın Fuat Gürel’e

“Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” Ziyareti

2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevleri Haftası münasebetiyle, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, Müftü Yardımcımız Mahmut Emin, Vaizlerimiz Zeliha Yetgin, Ahmet Bulut, Din Hizmetleri Şube Müdürümüz Abdülkerim Öztürk, Din Görevlimiz Timur Akçasu ve Kur'an Kursu Öğreticimiz Nursel Yaman, Karabük Valimiz Sayın Fuat Gürel’i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette,  Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftasının, aynı hafta içinde kutlanacağını, bu yıl ki temanın Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından “Peygamberimiz, Cami ve İrşad” olarak belirlendiğini ifade eden İl Müftümüz Ercan Aksu, hafta münasebetiyle yapılacak olan etkinlikler hakkında Valimiz Fuat Gürel’e bilgi vererek, günün anısına Kur'an-ı Kerim ve Başkanlığımız yayınlarından kitap takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sayın Valimiz Fuat Gürel, Mevlid-i Nebi Haftasının hayırlı olmasını, İl Müftümüz Ercan Aksu nezdinde, tüm Diyanet İşleri Başkanlığı camiasının, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ettiler.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret