Kahramanmaras’da Vali Mükerrem ünlüer Ve Il Müftüsü...

Kahramanmaras'da Vali Mükerrem ünlüer Ve Il Müftüsü Abdurrahman Kotan, şehitlerimizin Kıymetli Aileleri Ve Gazilerimiz Ile Bir Araya Geldi

vali mükerrem ünlüer ve il müftüsü abdurrahman kotan, şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimiz ile bir araya geldi

11 Haziran 2024 - 16:20

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer ve İl Müftüsü Abdurrahman Kotan, Garnizon Komutanlığı tarafından Aksu Kışlası’nda düzenlenen yemek programında, şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimiz ile bir araya geldi.

Programa, şehit aileleri ve gazilerimizin yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İlçe Belediye Başkan Yardımcıları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Ali Küpeli katıldı.

Vali Ünlüer, şehitlerimizin kıymetli aileleri ve gazilerimizle bir süre hasbihal ederek sağlıklı ve hayırlı ömürler dileğinde bulundu.

Aksu Kışlası’nda düzenlenen yemek programı, Kuran-ı Kerim Tilaveti ve İl Müftüsü Abdurrahman Kotan’ın yaptığı dua ile sona erdi. Müftü Kotan, duasında tüm katılımcılara sağlıklı ve hayırlı ömürler dileyerek, şehitlerimize rahmet, gazilerimize şifa temennisinde bulundu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sinop'ta Il Müftümüz Paşa Bektaş, Daire Personeli Ile Toplantı Gerçekleştirdi
Sinop'ta Il Müftümüz Paşa Bektaş, Daire Personeli Ile Toplantı...
Zonguldak'ta Yaz Kur'an Kurslarında Eğitim-öğretim Tüm Heyecanıyla Sürüyor.
Zonguldak'ta Yaz Kur'an Kurslarında Eğitim-öğretim Tüm...