Karabük’te 2024 Yılı Zekat Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2024 yılı zekat bilgilendirme toplantısı yapıldı

20 Şubat 2024 - 16:30

2024 Yılı Zekat Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

2024 Yılı Zekat - İyilik Buluşmaları kapsamında Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dr. Nafiz Kayalı Kültür Merkezi Konferans Salonunda, Diyanet İşleri Başkanlığımız Başkanlık Müşaviri Sayın Suat Okuyan'nın katılımı ve sunumuyla düzenlenen toplantıya,  İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcılarımız, İlçe Müftülerimiz, Vaizlerimiz, Şube Müdürlerimiz, Din Görevlilerimiz ve Kur'an Kursu Öğreticilerimiz katıldı.

Toplantı; Kur’an-ı Kerim tilaveti, İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu'nun açış konuşmalarının ardından, Başkanlık Müşaviri Sayın Suat Okuyan'nın  sunumu ile devam etti.

Sayın Suat Okuyan sunumunda; Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfının zekat hizmetleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Müslüman toplumlarda sosyal hayatın vazgeçilmez bir unsuru, yardımlaşma ve dayanışma duygularının temel dinamiği olan infak kültürüyle, Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt içinde ve yurt dışında mazlum, mağdur ve ihtiyaç sahiplerine ulaşabilme imkanı elde ettiğini dile getirdi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri