Karabük’te Il Müftülüğümüz Aile Ve Dini Rehberlik...

Karabük'te Il Müftülüğümüz Aile Ve Dini Rehberlik Koordinatörlüğü Koordinesi Ile Her Hafta Cumayanı Merkez Camiinde Erkeklere Yönelik "temel Aile Bilinci Seminerleri" Devam Etmektedir.

il müftülüğümüz aile ve dini rehberlik koordinatörlüğü koordinesi ile her hafta cumayanı merkez camiinde erkeklere yönelik "temel aile bilinci seminerleri" devam etmektedir.

05 Mart 2024 - 16:30

İl Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Koordinatörlüğü koordinesi ile İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcılarımız ve İl Vaizlerimizin katılımlarıyla her hafta Cumayanı Merkez Camiinde erkeklere yönelik "Temel Aile Bilinci Seminerleri" devam etmektedir.

Katkı ve sunumlarından dolayı Muhterem Hocalarımıza ve katılımcılarımıza şükranlarımızı sunarız.

#KarabükİlMüftülüğü
#AileveDiniRehberlikBürosu