Karabük’te Umreciler Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

Karabük'te Umreciler Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

umreciler dualarla kutsal topraklara uğurlandı

15 Ocak 2024 - 16:30

Umreciler Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımızın Umre Organizasyonu ile 15 günlük 26. Tur, 49 Umrecimiz, 15 Ocak 2024 Pazartesi günü, İl Müftülüğümüz konferans salonunda düzenlenen programla kutsal topraklara uğurlandı.

Programa; İl Müftümüz Sayın Ercan Aksu, İl Müftü Yardımcımız Sayın Ekrem Akmanşen, Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürümüz Sayın Alaattin Tutkun, Din Görevlilerimiz,  Umreciler ve yakınları katıldı.

Kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşayan Umrecilere kısa bir konuşma yapan İl Müftümüz Ercan Aksu, Allah ve Rasûlunün misafiri olarak yola çıkan Umrecilere, tavsiyelerde bulunarak, orada vakitlerini iyi değerlendirip ibadetle geçirmelerini istedi ve "Cenabı Allah sağlık, afiyet içerisinde gidip gelmeyi sizlere nasip eylesin inşallah" dedi.

Program, İl Müftü Yardımcımız Ekrem Akmanşen'in yapmış olduğu dua ile sona erdi.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.