Karaman’da “ailede Zaman Bilinci” Konulu Konferans Düzenlendi

Karaman'da “ailede Zaman Bilinci” Konulu Konferans Düzenlendi

“ailede zaman bilinci” konulu konferans düzenlendi

16 Şubat 2024 - 16:40

Karaman İl Müftülüğü, "Değerleriyle Güçlü Ailem" projesi kapsamında “Ailede Zaman Bilinci” konulu konferans düzenledi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi amacıyla görev alanı çerçevesinde aile ve dini rehberlik çalışmaları sürdürülmektedir. Bu çerçevede Karaman İl Müftülüğü tarafından "Değerleriyle Güçlü Ailem" projesi kapsamında “Ailede Zaman Bilinci” konulu konferans düzenledi.
Karaman Yunus Emre Konferans Salonunda Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış ve selamlama konuşmalarını İl Müftüsü Faruk GÜRBÜZ yaptı. Müftü GÜRBÜZ ailenin önemine ve zamanın kıymetine vurgu yaparak konferansa katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Konuşmacı olarak programa katılan Diyanet İşleri Uzmanı Muhammed VARELCİ "Ailede Zaman Bilinci" konulu konferans verdi.

Değerli hocamıza ve katılım sağlayan misafirlere teşekkür ederiz

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri