Karaman’da Ortaokul öğrencileri Arası ödüllü “istiklal...

Karaman’da Ortaokul öğrencileri Arası ödüllü “istiklal şairi Akif” şiir Okuma Yarışması Düzenlendi

karaman’da ortaokul öğrencileri arası ödüllü “istiklal şairi akif” şiir okuma yarışması düzenlendi

16 Mart 2024 - 16:40

“12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri” kapsamında ortaokul öğrencileri arası ödüllü şiir okuma yarışması düzenlendi.

Yarışma Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un Diyanet İşleri Başkanlığınca belirlenmiş şiirlerinden birinin sahnede ortaokul öğrencileri tarafından ezbere okunması şeklinde gerçekleşti. Öğrenciler şiirlerini en güzel şekilde okuyabilmek için kıyasıya mücadele etti.

Karaman İl Müftülüğü Gençlik Merkezi'nde gerçekleşen şiir okuma yarışmasında İl Müftü Yardımcısı Aden Bahcıvan başkanlığında oluşturulan komisyon, öğrencileri sırayla dinledi.

Yarışmanın akabinde, komisyonun öğrencileri değerlendirmesi sonucu, yarışmaya katılıp dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri