Kastamonu’da 18 Mart şehitleri Anma Günü Ve çanakkale Deniz...

Kastamonu'da 18 Mart şehitleri Anma Günü Ve çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yıl Dönümü Dualarla Anıldı.

18 mart şehitleri anma günü ve çanakkale deniz zaferi'nin 109. yıl dönümü dualarla anıldı.

21 Mart 2024 - 17:00

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dualarla anıldı.

Bugün Nasrullah Kadı Cami'inde Öğle namazından önce Kur'an-ı Kerim tilavet edildi ve kasideler okundu. Ardından İl Müftüsü Bekir Derin, aziz Şehitlerimizin ruhu için okunan 11.500 adet Hatm-i Şerifin duasını yaptı.

Müftü Derin, Çanakkale'de vatan topraklarını müdafaa ederken şehit olan kahraman şehitlerimiz ve gazilermiz başta olmak üzere tüm şehitlerimizin ruhları için, Türk milletinin birlik ve beraberliği, ülkemizin ve İslam aleminin refahı için yaptığı duaya hep birlikte el açıp amin denildi.

Müftü Derin,  bu tarihi ve önemli günü dualarla anmak üzere bir araya gelen cemaate katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri