Kirikkale’de Nur Camii Avlusunda 4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl...

Kirikkale'de Nur Camii Avlusunda 4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu Etkinliği Düzenlendi.

nur camii avlusunda 4-6 yaş kur’an kursları yıl sonu etkinliği düzenlendi.

20 Mayıs 2019 - 09:58

Nur Camii Avlusunda 4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu etkinliği düzenlendi. Programa Kırıkkale Valisi Yunus SEZER, İl Milli eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İl Müftüsü Şahin YILDIRIM, Kırıkkale Milli Eğitim Şube Müdürü Dursun KARAKUŞ, Kur’an Kursu Öğreticileri, 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri ve veliler katıldı.

Nur Camii İmam-Hatibi Murathan ÖNDER’in Kur’an tilavetiyle başlayan programda konuşmalarını yapmak üzere sahneye davet edilen İl Müftüsü Şahin YILDIRIM konuşmasında 4-6 Yaş Kur’an Kursları hakkında bilgiler verdi, programın düzenlenmesine katkı sağlayanlara ve katılımcılara teşekkür etti.

Kırıkkale Valisi Yunus SEZER ise konuşmasında dinimizi çocuklarımızla buluşturma, camilerimizi çocuklarımızla bir araya getirme adına düzenlenen bu çalışmada emeği geçenlere ve etkinliğe katılan ailelere teşekkür etti.

Protokol konuşmalarının ardından  4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticilerine Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi kurs bitirme sertifikaları verildi ve çocuklar için hazırlanmış olan yarışmalar, oyunlar ve çeşitli etkinlikler ile devam etti.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret