Komşu Il Müftüleri Yozgat’ta

Komşu Il Müftüleri Yozgat’ta

komşu il müftüleri yozgat’ta

02 Nisan 2024 - 02:10

    Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2024 yılı Ramazan ayı, vaaz ve irşad faaliyetlerine ivme kazandırmak, komşu ve kardeş şehir il müftülükleri arasında iletişimi artırmak ve hizmet birliğini sağlamak maksadıyla düzenlenen program kapsamında İl Müftümüz sayın Ali Gülden’in daveti üzerine komşu il müftüleri ilimize gelerek, farklı camilerde vaaz ettiler.

   Düzenlenen programa Kayseri İl Müftüsü sayın Yusuf Akkuş, Nevşehir İl Müftüsü sayın Kazım Güzel ve emekli müftü sayın Yakup Öztürk katıldı.

   İlk olarak İl Müftümüz sayın Ali Gülden’i makamında ziyaret eden komşu il müftüleri İl Müftümüz tarafından ağırlandı.

  Cuma namazı öncesi Kayseri İl Müftüsü sayın Yusuf Akkuş Çapanoğlu Büyük Camii'nde, Nevşehir İl Müftüsü sayın Kazım Güzel Bilal Şahin Camii'nde ve emekli müftü sayın Yakup Öztürk ise Yeni Damat Hoca Zade Camii´nde cemaate vaaz-u nasihatte bulundular.

  Cuma namazı sonrası AŞK Vakfına giderek Vakıf Başkanı sayın Şakir Ergin ile hasbihal eden İl müftüleri ziyaretin ardından Nohutlu Tepesini de görme fırsatı buldu. İl müftüleri ziyaretleri esnasında Hayırsever İş İnsanı sayın Bilal Şahin Beyefendi'yi de ziyaret etti.

  Teravih namazının Enderun Usulü ile kılındığı Erdoğan Akdağ Camii Külliyesi’nde bulunan Diyanet Gençlik Merkezini de ziyaret eden İl müftülerine İl Müftümüz sayın Ali Gülden yürütülen gençlik hizmetleri hakkında bilgi paylaşımı yaptı.

İl Müftümüz sayın Ali Gülden’e davetlerinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden komşu il müftüleri daha sonra ilimizden ayrıldılar


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş Müderrisi şeyh Fethullah Ayte Hocaefendi, Muş Alparslan üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican'ı Makamında Ziyaret Etti.
Il Müftümüz Ibrahim Halil Demir Ve Bitlis Ohin Medresesi Baş...