Konya’da 2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Ve Yaz Kur’an...

Konya’da 2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Ve Yaz Kur’an Kursuları Tanıtım Toplantısı Düzenlendi

konya’da 2024 yılı vekalet yoluyla kurban ve yaz kur’an kursuları tanıtım toplantısı düzenlendi

15 Mayıs 2024 - 17:55

Konya İl Müftülüğü ve TDV Konya Şubesi’nin ev sahipliğinde “ 2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu ile Yaz Kur’an Kursuları Tanıtım  ve İstişare Toplantısı” düzenlendi.

Karatay İlçe Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Selamlama konuşmasını Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, açılış konuşmasını İl Müftü Yardımcı Vekili İbrahim Yazar yaptı.

Programın konuğu Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Recep Şükrü Balkan katılımcılara hitap etti. Genel Müdür Yardımcısı Balkan, Diyanet İşleri Başkanlığı ve TDV tarafından kurban kesim organizasyonunun hassasiyetle yürütüldüğünü ifade etti. Kurban kesimlerinde vekalet sahiplerinin isimlerinin tek tek okunarak bizzat Diyanet İşleri Başkanlığında görev yapan hocalar veya TDV  gönüllüleri nezaretinde ehliyetli kişiler eliyle yapıldığını dile getirdi.

Yaz Kur’an Kursları hakkında da bilgi veren Genel Müdür Yardımcısı Balkan, camilerde verilen eğitimlerin çok önemli olduğunu, göz aydınlığı çocuklarımızın, mekanın en güzeli camiyle, sözün en güzeli Kur'an ile, ahlakın en güzeli Peygamberi ahlak ile buluşturmanın önemli olduğunu ifade etti.

Toplantı hediye takdimiyle sona erdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Sinop'ta Il Müftümüz Paşa Bektaş, Daire Personeli Ile Toplantı Gerçekleştirdi
Sinop'ta Il Müftümüz Paşa Bektaş, Daire Personeli Ile Toplantı...
Zonguldak'ta Yaz Kur'an Kurslarında Eğitim-öğretim Tüm Heyecanıyla Sürüyor.
Zonguldak'ta Yaz Kur'an Kurslarında Eğitim-öğretim Tüm...