Konya’da Cihanbeyli Ve Kulu’da Irşad Programları Yapıldı

Konya'da Cihanbeyli Ve Kulu’da Irşad Programları Yapıldı

cihanbeyli ve kulu’da irşad programları yapıldı

28 Ocak 2019 - 17:56

Konya İl Müftülüğü Din Hizmetleri Bürosu faaliyetleri kapsamında, ilçelerimize yönelik 2019 yılı için planlanan “İl Özel İrşat Programı” İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’nun başkanlığında 24 Ocak ve 27 Ocak 2019 tarihleri arasında Cihanbeyli ve Kulu İlçesinde gerçekleştirildi.

Poçanoğlu başkanlığında iki ilçe müftüsü, yedi vaiz, yedi imam-hatip ve müezzin kayyımdan oluşan “İl Özel İrşat Ekibi” Cihanbeyli ve Kulu İlçesine bağlı mahalle ve köylerde vaaz ve irşat programı çalışması yaptı.

Merkez camilerinde “Sabah Namazı Buluşması” ile başlayan irşat programında, Ömerhanlı Selahaddin Eyyubi Camii’nde yatsı namazı sonrası özel bir program düzenlendi. Ayrıca, yaklaşık atmış mahalle ve köy camisinde vatandaşlara vaaz ve irşat hizmetleri sunuldu.

İrşat programlarında, “Kul Hakkı, “ Helal Kazanç”, “Zekât”, “Riya”, “İnanç, İbadet, Ahlak İlişkisi”, “İbadetlerde Devamlılık”, “Akrabalık Bağları”, “Aile Hayatı”, “İslam’ın İlime ve Bilime Verdiği Değer”,  “Peygamberimiz ve Gençlik” konuları başta olmak üzere çeşitli konular ele alındı.

Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi Için Söz Verdi.
Hakkari'de Hakkari Valisi Ali çelik öğrencilere Istanbul Gezisi...
Kayseri Il Müftülüğü Personeli Bayramlaştı