Konya’da Poçanoğlu, Tügva Tarafından Düzenlenen “çizimlerle...

Konya'da Poçanoğlu, Tügva Tarafından Düzenlenen “çizimlerle 40 Hadis” Yarışması Sergi Ve ödül Törenine Katıldı.

poçanoğlu, tügva tarafından düzenlenen “çizimlerle 40 hadis” yarışması sergi ve ödül törenine katıldı.

14 Şubat 2020 - 17:56

Türkiye Gençlik Vakfı tarafından ülkemiz genelinde ortaokullarda öğrenim gören Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı resmi ve özel okulların 5, 6, 7 ve 8. sınıflarında okuyan öğrencilerin başvurabildiği 'Çizimlerle 40 Hadis' yarışması sonuçlandı.

Yarışma neticesinde ilimizde dereceye giren öğrencilere yönelik Tantavi Kültür ve Sanat Merkezinde sergileme ve ödül töreni yapıldı.

Ödül törenime katılan İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, programda “Kur’an ve Sünnetin Önemi”ne dair kısa bir konuşma yaptı.  Konuşmalarında sık sık sünnete ve hadis-i şeriflerin önemine vurgu yapan Poçanoğlu, anlamlı yarışmada derece giren ve eserleri sergilen öğrencileri tebrik ederek, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Programa katılan İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu, 'Çizimlerle 40 Hadis' sergisini tek tek gezerek hem eserleri inceledi, hem de öğrencilerden eserleri hakkında kısa bilgiler aldı.

Afyonkarahisar'da Kütüphane Haftası Etkinlikleri Ve ödül Töreni
Sivas'ta “islam’ın Ilk Emri “oku”