Konya’da Sedyimder’den “bir Iyilik, Sıcak Bir Yuva”...

Konya'da Sedyimder’den “bir Iyilik, Sıcak Bir Yuva” Kampanyasına Destek

sedyimder’den “bir iyilik, sıcak bir yuva” kampanyasına destek

05 Ağustos 2020 - 17:55

Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Mezunları Ve Mensupları Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (SEDYİMDER) Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” kampanyasına katkıda bulunmak üzere 12.315 TL bağışladı.

Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Hüseyin Akıncı, ihtisas merkezi mezunları, öğrencileri ve öğretim görevlilerin katkılarıyla toplanan yardımı Türkiye Diyanet Vakfı aracılığı ile ulaştırmak üzere İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu’na teslim etti.

Poçanoğlu, katkılarından ve desteklerinden dolayı Akıncı’ya teşekkür ederek Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi adına bağış makbuzunu teslim etti.

2019 yılında İdlib’e yönelik saldırılar nedeniyle yeniden başlayan göç dalgası sonucunda yüzbinlerce insan evlerini terk etmek zorunda kalarak Türkiye sınırına yakın bölgelere göç etmeye başladı. Her şeyi geride bırakarak yollara düşen ailelerin camiler ve çadırlar dışında başlarını sokacak bir ortamları olmaması sebebiyle Türkiye Diyanet Vakfı  “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında başta yetim ve engelli aileler olmak üzere savaş mağduru ailelerin yaralarını sarmak adına bir nebze de olsa yaşam standartlarını iyi hale getirmeyi amaçlayarak iyilik konutları inşa etmeye başladı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan “Bir İyilik, Sıcak Bir Yuva” kampanyasına destek vermek isteyenler bagis.tdv.org adresinden online bağış yapabilirken anlaşmalı bankalar yoluyla veya SURİYE yazıp 5601’e SMS göndererek 10 TL katkıda bulunabilirler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hatay'da Belen Issume Camii Deprem Sonrası Tadilat Ve Genişletme çalışması Tamamlanarak Kılınan Ilk Cuma Namazı Ile Dualarla Ibadete Açıldı.
Hatay'da Belen Issume Camii Deprem Sonrası Tadilat Ve Genişletme...
Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman şubesinden Bin Kişilik 'iyilik Sofrası'
Türkiye Diyanet Vakfı Adıyaman şubesinden Bin Kişilik...