Konya Dini İhtisas Merkezi Vekillikten Kadroya Geçen Imam-hatip /...

Konya Dini İhtisas Merkezi Vekillikten Kadroya Geçen Imam-hatip / Müezzin-kayyımlara Yönelik Hizmet Içi Eğitim Kursu Tamamlandı

vekillikten kadroya geçen imam-hatip / müezzin-kayyımlara yönelik hizmet içi eğitim kursu tamamlandı

03 Mart 2024 - 00:50

Dini İhtisas Merkezimizde Vekillikten Kadroya Geçen İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımların başta Kur'an-ı Kerim tilaveti olmak üzere mesleki yeterliklerini artırmak, kurum aidiyetlerini güçlendirmek, din hizmetlerinde daha etkin ve verimli olabilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Kursu tamamlandı.

Kursun tamamlanmasını münasebetiyle düzenlenen veda toplantısında Dini İhtisas Merkezi Müdürümüz Salih DOĞAN, kursun başarılı bir şekilde tamamlanmasından dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek, destekleri ve gayretlerinden dolayı eğitim görevlilerine ve kursiyerlere teşekkür etti.

Eğitim görevlileri ve kursiyerlerin de duygu ve düşüncelerini aktardığı programı müteakip yapılan kurs sonu değerlendirme sınavının ardından kursiyerlerimiz memleketlerine uğurlandı.

Eğitim görevlilerimize ve personelimize teşekkür eder, ülkemizin dört bir köşesine yolcu ettiğimiz kursiyerlerimize muvaffakiyetler dileriz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri