Manisa Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gençlere...

Manisa Il Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü Gençlere Yönelik Kamp Düzenledi

manisa il müftülüğü gençlik koordinatörlüğü gençlere yönelik kamp düzenledi

20 Haziran 2021 - 18:10

Manisa Kula’da Tapduk Emre Diyanet Gençlik Kampı ilk misafirlerini ağırladı.

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce gençlere yönelik yaz kampı düzenlendi.

Kula Tapduk Emre Diyanet Gençlik Kampı’nda düzenlenen etkinlikte buluşan gençler, alanında uzman kamp liderleri ile Diyanet Gençlik Koordinatörleri rehberliğinde doğa yürüyüşü, zeka (akıl) oyunları, kamp liderlik eğitimi, nitelikli kamp oyunları, futbol ve gezi gibi etkinliklerle doğada üç gün geçirdi.

Koronavirüs tedbirleri eşliğinde gerçekleştirilen kampta gençlere, zararlı dini akımlar, sosyal kültürel içerikli din hizmetleri, ideal kampın ipuçları konularında liderlik eğitimi verilerek TDV gençlik faaliyetleri de tanıtıldı.
Kamptaki gençlerle bir araya gelen İl Müftü Yardımcıları Ramazan Arba,  Ömer Kayhan, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula İlçe Müftüsü Kamil Kırgız, yanan kamp ateş etrafında gençlerle sohbet etti.

Kamp hakkında bilgilendirmede bulunan Manisa İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörü Osman Güreser, "TDV Gençlik Kolları ile organize ettiğimiz bu kamptaki amacımız Manisa’da il müftülüğümüz bünyesinde oluşturulan yedi kamp merkezimizde ilerleyen dönemlerde yapmayı planladığımız kamplarda gönüllü olarak görev alacak kamp liderleriyle buluşmak ve bir eğitime tabi tutarak onlara kamp tecrübesi yaşatmaktır. Bizlere bu imkanı sunan ve desteğini bizden hiçbir zaman esirgemeyen Manisa İl Müftümüz Sayın Mustafa Soykök hocamıza şükranlarımızı sunuyoruz. " dedi.

TDV Manisa Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Emre Uysal ise, "Bu kamp vesilesiyle Gençlik Kolları olarak moral depoladık. Motivasyonumuz tam yapılacak olan kamplar için çok heyecanlıyız. Böyle muazzam bir kampı bizlere sunan başta TDV Manisa Şube başkanımız İl Müftümüz Mustafa Soykök hocamız olmak üzere Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun'a Kula İlçe Müftümüz Kamil Kırgız Hocamıza emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.” ifadelerini kullandı. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...