Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Il Müftü Lütfü Imamoğlu’nu...

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Il Müftü Lütfü Imamoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti.

muş belediye başkanı feyat asya, il müftü lütfü imamoğlu'nu makamında ziyaret etti.

22 Kasım 2021 - 18:30

Muş Belediye Başkanı Feyat ASYA, Muş İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU’nu makamında ziyaret etti. Muş Belediye Başkanı Feyat ASYA’nın nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Lütfü İMAMOĞLU, yaptığı konuşmada, Cami ve Din görevlisi toplumumuzun ve milletimizin hayatında olmazsa olmazlardandır. Hocalarımız, din görevlilerimiz insanın doğumundan vefatına kadar hayatının içindedir. Toplumun milli ve manevi dinamiklerinin şekillenmesinde çok önemli rol oynayan gönül erleridir. İl Müftülüğü olarak birçok alanda kursalar düzenleyerek vatandaşlarımızın yanında olmaya büyük özen göstermekteyiz. Pandemi sürecinde de birçok din görevlimiz sahada çalışmalar yürütüyor. Sayın Başkanımıza bu nazik ziyaretinden ve her zaman yanımızda olduğundan dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. “Camileri ihya eden insanları Cenab-ı Allah’ta ihya eder” Sıcak karşılamadan dolayı İl Müftüsü ve beraberindeki heyete teşekkür eden  Belediye Başkanı Feyat ASYA ise “Cami ve mescitleri ihya eden insanları Cenab-ı Allah’ta ihya eder, camilerimizin her türlü ihtiyacını karşılama noktasında müftülüğümüz ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz. Camilerimizin mamur olması, insanlarımızın mamur olması anlamına gelmektedir. Hocalarımızın İslam toplumunda yeri ayrıdır. İl Müftümüzün ifade ettiği gibi doğumdan vefata kadar hayatımızın her safhasında hocalarımız bulunmakta. Hocalarımız bu hizmeti yaparken gerekli fiziki ortamları hazırlamak biz devlet görevlileri ve yerel yöneticilerin görevidir dedi.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri