Niğde’de Cumartesi Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

Niğde'de Cumartesi Sabah Namazı Buluşmaları Devam Ediyor

cumartesi sabah namazı buluşmaları devam ediyor

17 Aralık 2018 - 18:41

Niğde İl Müftülüğümüz tarafından 3 yıldır geleneksel hale getirilen ‘Cumartesi Sabah Namazı Buluşmaları’ devam ediyor. Önceki yıllarda düzenli olarak Kendirli Camii'nde yapılan bu program, bu yıl da yine Cumartesi günleri, bir hafta Kendirli Camii’nde, bir hafta da Talayhan Camii'nde olmak üzere devam ediyor.

Bu hafta Talayhan Camii'nde yapılan programa Niğde Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, öğretmenleri, öğrenci velileri ve halkımız katıldı. İl Müftülüğümüz tarafından düzenlenen bu programların amacı; halkımızın daha çok birbirleri ile kaynaşması ve sabah namazını camide cemaatle kılmaya teşvik etmektir.

Namaz çıkışında hayırsever Vatandaşlarımızın ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın katkılarıyla çorba ikramı yapılmaktadır. Her hafta düzenli hale getirilen buluşmalara tüm Niğde halkımız davetlidir.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda