Ordu’da Diyanet Işleri Başkanımız Erbaş’tan şehrimize...

Ordu'da Diyanet Işleri Başkanımız Erbaş'tan şehrimize Ziyaret

diyanet işleri başkanımız erbaş'tan şehrimize ziyaret

16 Ekim 2023 - 18:45

Şehrimize çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere gelen Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş hocamız, İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek ile birlikte, ilk olarak Ordu Valimiz Muammer Erol'a makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, İl Müftüsü. Çicek'le birlikte, ziyaretinin devamında Diyanet Akademisi Ordu Dini İhtisas Merkezini ziyaret ettiler. Burada yapılan çalışmalarla ilgili İhtisas Merkezi Müdürü Şükrü Dinlek'ten brifing alan Başkan Erbaş, daha sonra stajer Kur'an Kursu Ögreticileri ile buluşarak onlara önerilerde bulundu.Başkan Erbaş kursiyerlerin, kursu başarı ile bitirerek görev almaları dileğinde bulunarak, kolaylıklar ve başarılar diledi.

Ziyarete devam eden Başkan Erbaş, ODÜ Yerleşkesi içerisinde Ordu İl Müftülüğümüz tarafından yapılan, Diyanet Genç Ofis'in açılışını gerçekleştirdi. Başkanı Erbaş, açılışı gerçekleştirilen Diyanet Genç Ofisin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan olmasını üniversite öğrencilerinin bu imkândan faydalanmalarını ve zamanlarını boşa geçirmemeleri konusunda ögüt verdi.

Programına devam eden Başkan Erbaş, 13 Ekim Cuma günü, Altınordu Aziziye Yalı Camii'nde " Kudüs ve Mazlumlar İçin Dua Programı"'na teşrif etti. Başkan Erbaş, yeryüzündeki zulüm altında olan başta Filistin halkı olmak üzere tüm mazlumlar için duada bulunarak, savaşın biran önce son bulmasını, ve daima Filistin halkının yanında olduklarını ifade etti.

Yine Cuma günü Başkan Erbaş, Altınordu Akyazı Uhud Camii'nde Cuma namazı öncesi "Zulümle Abad Olunmaz" konulu hutbe irad ederek irşatta bulundu.

Ziyaretlerine devam eden Başkan Erbaş, Ordu İl Müftüluğümüze de ziyaret gerçekleştirerek, İlçe Müftülerimizle toplantı gerçekleştirerek çalışmaları değerlendirdi. Toolantının akabinde Başkan Erbaş, İl Müftülüğümüz Stüdyosunu da ziyaret ederek, İl Müftüluğümüz yapılan ve devam çalışmalar hakkında İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek'ten brifing aldı.

Başkan Erbaş, son olarakta 6 Şubat depreminin akabinde Ordu İl Müftüluğümüz tarafından depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz için açılan İyilik Çarşısını ziyaret etti. İl Müftüsü Çiçek, burada bu güne kadar yaklaşık altıbin aileye 750 TL'lik gıdadan hijyen maddelerine kadar ürünlerden yardım edildiğini ve hizmeete devam ettiklerini arz etti. Başkan Erbaş, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, hizmetlerin daimini diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin