Ordu’da Köprübaşı 4-6 Yaş Kur’an Kursu Eğitim-öğretime...

Ordu'da Köprübaşı 4-6 Yaş Kur’an Kursu Eğitim-öğretime Açıldı

köprübaşı 4-6 yaş kur’an kursu eğitim-öğretime açıldı

22 Eylül 2022 - 18:45

İl Müftümüz Dr. İsmail Çiçek, İl Müftü Yardımcımız Şerife Hanım Altuner ile birlikte Altınordu İlçe Müftülüğümüz tarafından 2022-2023 eğitim-öğretim dönemine yetiştirilen ve Bucak Mahallesinde faaliyete geçen Köprübaşı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’muzun açılışına katılarak minik yavrularımıza ziyarette bulundular. İlk dönemi olması hasebiyle kontenjan doluluk oranının yüksek olması bizleri ayrıca sevindirdi diyen İl Müftüsü Çiçek, bu mekânı güzelleştiren, ilim yuvası haline getiren İlçe Müftümüz Abdullah Söylemez’e teşekkür ediyorum. Yine bu mekanın hazırlanmasında ve öğrenci temini noktasında emeği geçen Kur’an Kursu Öğreticilerimize, yavrularını bizlere güvenerek teslim eden velilerimize her birisine ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi. Ziyaret İl Müftümüzün yavrularımıza ikramı ve çekilen veda fotoğrafı ile sona erdi.

Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu
Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı