Osmaniye’de şehit Istihkam Uzman çavuş Suat Topçu Dualarla...

Osmaniye'de şehit Istihkam Uzman çavuş Suat Topçu Dualarla Toprağa Verildi

şehit istihkam uzman çavuş suat topçu dualarla toprağa verildi

05 Kasım 2019 - 18:52

Suriye'nin Resulayn bölgesinde icra edilen Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörden temizlenen bölgede tespit edilen, teröristlerce döşenen EYP’nin infilak etmesi sonucu şehit düşen İstihkam Uzman Çavuş Suat TOPÇU, dualarla toprağa verildi.

Şehidimizin Kadirli, İmam-Hatip Camiinde, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı İl Müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU tarafından kıldırıldı. Kılınan namazın ardından İstihkam Uzman Çavuş Suat TOPÇU’nun naaşı Kadirli Asri Mezarlığı şehitliğinde toprağa verildi.

Şehit TOPÇU için düzenlenen cenaze törenine; Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya BİRKAN, Osmaniye Valisi Ömer Faruk COŞKUN, Osmaniye Milletvekilleri Mücahit DURMUŞOĞLU, İsmail KAYA ve Baha ÜNLÜ, askeri yetkililer, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehidimizin yakınları ve silah arkadaşları olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabr-ı cemil diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri