Osmaniye’de Senin De Bir Kardeş Ailen Olsun

Osmaniye'de Senin De Bir Kardeş Ailen Olsun

senin de bir kardeş ailen olsun

14 Nisan 2020 - 18:51

Koronavirüs salgını sebebiyle yaşanan zor ve sıkıntılı süreci daha kolay atlatabilmek için Osmaniye İl Müftülüğümüz yardıma muhtaç ailelere destek olmak amacıyla “Senin de Bir Kardeş Ailen Olsun”  projesi başlattı.

Proje kapsamında Osmaniye İl Müftülüğü, bünyesinde görev yapan tüm personelleri ile beraber;  gönüllülük esasına dayalı olarak yardıma muhtaç en az bir aile tespit ederek, onların ihtiyaçlarını giderip maddi ve manevi destek veriyorlar.

Ayrıca TDV Osmaniye Şubemiz ise  “Senin de Bir Kardeş Ailen Olsun” projesine yardım kartları ve  ailelerin ihtiyaç durumlarına göre gerekli katkıları sağlıyor.

“Vefa Sosyal Destek Grubu”  ve “Senin de Bir Kardeş Ailen Olsun”  çalışmaları sürecinde yardıma ihtiyacı olan herkese ulaşabilmek için çalmadık kapı bırakmayan din görevlilerimiz, bir taraftan da topluma dini ve manevi rehberlik hizmeti sunmaya devam ediyor.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda