özel Antalya 1 Kafilesi Kutsal Topraklara Uğurlandı

özel antalya 1 kafilesi kutsal topraklara uğurlandı

11 Ocak 2020 - 09:26

Diyanet İşleri Başkanlığının 2019-2020 yılı umre organizasyonu kapsamında ilimize has Özel Antalya 1 turu 16 günlük Yürüme Mesafeli umre programı çerçevesinde 168 umreci kutsal topraklara uğurlandı.

Antalya Havalimanında düzenlenen uğurlamaya İl Müftülüğü Murakıbı Hüseyin Üstüner, Şef Metin Altındağ, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni Mustafa Gümüş, 168 kişiden oluşan umrecilerimiz ve yakınları katıldılar.

Programda umre yapmak üzere yola çıkan vatandaşlarımıza uğurlama ekibi tarafından Umre ibadetinin yapılışı konusunda kısa bilgiler verilerek, sağlık ve sıhhat içinde gidip gelebilmeleri için temennilerde bulunuldu. Umrecilerimiz İl Müftülüğü Murakıbı Üstüner’in yaptığı duanın akabinde kutsal yolculuğa uğurlandı.

İlimize özel turlar devam etmekte olup, Özel Antalya 2 Kafilesi 18 Şubat 2020 tarihinde gidecek olup, kayıtlar devam etmektedir.

Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...