Rize’de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışma...

Rize'de Camiler Ve Din Görevlileri Haftası Yarışma Başvuruları Başlıyor

camiler ve din görevlileri haftası yarışma başvuruları başlıyor

18 Mart 2021 - 18:55

Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle personel arasında gerçekleştirilen yarışmalara başvurular başlıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinesinde her yıl "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında din görevlileri arasında düzenlenen yarışmalara başvurular başlıyor.

Söz konusu yarışmalarla; din görevlilerinin mesleki bilgi ve yeterliklerini geliştirmek, kitap okuma ve planlı çalışma alışkanlığı kazanmalarını sağlamak, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmelerine ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarına vesile olmak amaçlanıyor.

Bu kapsamda düzenlenen "Ezanı Güzel Okuma", "Etkili Hutbe Sunumu" ve "Bilgi" yarışmalarına; imam-hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticileri, "Hutbe Yazma", "Şiir Yazma" ve "Proje" yarışmalarına ise taşra teşkilatında görevli asıl-vekil-sözleşmeli, erkek-kadın tüm personel başvuru yapabiliyor.

2021 Yılı Camiler Ve Din Görevlileri Haftası yarışma başvuruları başlıyor

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğünce "2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle gerçekleştirilecek yarışmalara dair yapılan açıklamaya göre; gerekli şartları taşıyan ve yarışmalara başvurmak isteyen din görevlilerinin;

"Ezanı Güzel Okuma" ve "Etkili Hutbe Sunumu" yarışmaları için 15 Mart – 18 Nisan 2021,

"Hutbe Yazma", "Şiir Yazma", "Proje" ve "Bilgi" yarışmaları için ise 18 Haziran 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.

Başvurular; https://dibbys.diyanet.gov.tr adresine kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptıktan sonra Din Hizmetleri Yönetim Sisteminde (DHYS) yer alan "Cami Hizmetleri", "Yarışma" ve "Yarışma Başvuru" menülerini kullanarak yapılabiliyor.

Ayrıca adaylar; https://dibbys.diyanet.gov.tr/DHYS/Yarismalar/YarismaBasvuru.aspx adresini kullanarak da yarışmalara başvurarak eserlerini yüklemek kaydıyla başvuru belgesi alabiliyor.

Yarışmalarla ilgili bilgi almak ve müracaat için TIKLAYINIZ >>>


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hatay'da Belen Issume Camii Deprem Sonrası Tadilat Ve Genişletme çalışması Tamamlanarak Kılınan Ilk Cuma Namazı Ile Dualarla Ibadete Açıldı.
Hatay'da Belen Issume Camii Deprem Sonrası Tadilat Ve Genişletme...
Isparta'da Gülkent Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğu Türkistan’a Yardım
Isparta'da Gülkent Anadolu Lisesi öğrencilerinden Doğu...