Sakarya’de Vali Yardımcısından Il Müftülüğüne Veda Ziyareti

Sakarya'de Vali Yardımcısından Il Müftülüğüne Veda Ziyareti

vali yardımcısından il müftülüğüne veda ziyareti

01 Şubat 2024 - 19:00

Şubat ayı itibarıyla emekliye ayrılacak olan Sakarya Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım İl Müftüsü Mehmet Aşık'a veda ziyaretinde bulundu.

Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım ziyarette yaptığı konuşmasında Sakarya’da görev yaptığı süreçte uyumlu çalışmalarından ötürü İl Müftüsü Mehmet Aşık’a teşekkür etti.

Müftü Mehmet Aşık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kısa sürede olsa beraber çalışıp tecrübelerinden faydalandıklarını belirtti. Emeklilik yaşamını ailesiyle birlikte sağlık ve huzur içinde geçirmesi temennisinde bulundu.

Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım'ın ziyaretinde, İl Müftü Yardımcıları Burhan Bilgin, Mehmet Şahin, Serdivan Müftüsü Abdülsamet Erkul ziyarette hazır bulundu.

Müftü Aşık, ziyaret sonunda günün anısına Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım'a hediye takdiminde bulundu.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi