Sinop, şehidini Son Yolculuğuna Dualarla Uğurladı

sinop, şehidini son yolculuğuna dualarla uğurladı

28 Aralık 2023 - 00:05

Şehit Sinoplu Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu, baba ocağı Sinop'un Boyabat ilçesinde tekbirler ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. İlçede adeta insan seli yaşandı, şehit cenazesine binlerce vatandaş katıldı.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Sinoplu Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nu memleketi Boyabat'ta binlerce vatandaş ebediyete uğurladı.

Geçtiğimiz yıl gazi olan ve 22 Aralık'ta Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi'nde şehit düşen Erenoğlu'nun naaşı, Boyabat Devlet Hastanesi morgundan alındıktan sonra Boyabat Hükümet Konağı Meydanına getirildi.

Burada İl Müftü Vekili Kamil Tuncel tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından askerlerin omzunda cenaze aracına taşınan şehidin naaşı Yeşilyurt köyündeki baba ocağına götürüldü.Erenoğlu'nun cenazesi helallik alınmasının ardından aynı Yeşilyurt-Sarıağaççayırı Köyü Mezarlığındaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Isparta'da Mekke Eğitim Vakfından Il Müftüsü Biçer’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Isparta'da Mekke Eğitim Vakfından Il Müftüsü Biçer’e...
Tekirdağ Valisi Soytürk, Kurban Vekâletini Tdv’ Ye Verdi