Sinop’ta Fidanları Toprakla Buluşturdular

Sinop'ta Fidanları Toprakla Buluşturdular

fidanları toprakla buluşturdular

12 Kasım 2020 - 00:05

İl Müftüsü Düzgüney, ADRB Personeli ve Sinop Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde okuyan öğrenciler ile birlikte Geleceğe Nefes Kampanyası kapsamında “11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan Yarın Nefes’’ etkinliği törenine katıldı.
 “11 Milyon Ağaç, Bugün Fidan Yarın Nefes’’ kampanyası kapsamında Abalı Köyünde Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan 36 Hektar (360 Dönüm) alanda  gerçekleştirilen tören, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.
Protokol konuşmalarının ardından ardından Vali Vekili Orhan Gazi Karakaş konuşmalarının ardından Orman İşletme Müdürlüğü tarafından hazırlanan alana fidan dikimi başladı. İl Müftüsü Mustafa Düzgüney,ADRB personeli ve Sinop Üniversitesi İlahiyat fakültesinde okuyan öğrenciler geleceğe bir nefes olması için fidan diktiler .
Fidan dikiminin akabinde program sona erdi.

Yozgat'de Kadışehrinde Deprem Bölgesine Ziyaret
Bolu'lu Izciler çanakkale Yolunda