Sinop’ta öğrenciler "yazımda Kardeşlik Var"...

Sinop'ta öğrenciler "yazımda Kardeşlik Var" Programında Bir Araya Geldi

öğrenciler "yazımda kardeşlik var" programında bir araya geldi

25 Ağustos 2023 - 00:05

Sinop İl Müftülüğünce "Yazımda Kardeşlik Var" programı kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Sinop İl Müftülüğü tarafından "Yazımda Kardeşlik Var" programı kapsamında gençlere yönelik etkinlikler gerçekleştiridi.

Alaaddin Camiinde gerçekleştirilen Etkinlikte gençlerle bir araya gelen ve proje ile ilgili bilgi veren Sinop  İl Müftüsü Mustafa Düzgüney, "Başkanlığımızın rehberliğinde yürütülen bu proje vesilesiyle gençlerimiz değerler eğitimi başta olmak üzere sportif ve kültürel etkinliklerle birbiriyle kaynaşıyor, empati ve gönül köprüleri kuruyorlar. Bu ve benzeri programlarla bilgili, ahlaklı, milli ve manevi değerlerini bilen ve koruyan bir nesil yetiştirerek sağlam toplum oluşturmak için gayret ediyoruz. Alaaddin Camii içerisinde kamp programında çadır kuran öğrenciler değişik aktivitelerle kamp programını gerçekleştirdiler." dedi.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Çorum'da Sosyal Medyada Bizi Takip Edin