şırnak’ta 4-6 Yaş Kur’an Kursu Temel Dualarla Atıldı.

şırnak’ta 4-6 yaş kur’an kursu temel dualarla atıldı.

07 Aralık 2023 - 00:25

Şırnak’ta 4-6 Yaş Kur’an Kursu Temel Dualarla Atıldı. Şırnak İdil 4-6 yaş Kur'an kursu inşaatının temeli dualarla atıldı. Temel atma töreni İl Müftüsü Ahmet Dilek, İdil İlçe Müftüsü, din görevlileri ve ilçe halkı katıldı. Temel atma töreninde konuşan Müftü Dilek, "Bu 4-6 yaş Kur'an kursumuz, hem İlimiz hem de İdil ilçemiz için örnek bir proje olacak. İlimizde ilk defa müstakil bir 4-6 yaş Kur'an kursumuz olacak. Kursumuz, üç katlı ve 8 sınıflı olacak. Giriş katında mahalle halkımıza yönelik bir mescit yapılacak. Kursumuz, halkın destekleriyle yapılacak. Rabbim, hayır sahiplerinden ve destek olan herkesten razı olsun. En kısa zamanda tamamlayıp eğitime açmayı nasip etsin. İlimize ve ilcemize hayırlı olsun inşallah."dedi. Temel atma töreni Müftü Dilek’in yaptığı duasıyla sona erdi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri