Sivas’ta Gençlik Koordinatörlüğünce Oluşturulan Ortaokul...

Sivas'ta Gençlik Koordinatörlüğünce Oluşturulan Ortaokul Okuma Grubu öğrencileri Sokak Hayvanlarını Unutmadı

gençlik koordinatörlüğünce oluşturulan ortaokul okuma grubu öğrencileri sokak hayvanlarını unutmadı

28 Şubat 2021 - 00:10

Sivas İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından uygulamaya başlanan "Gençler Okuyor Gelecek Aydınlanıyor' projesi ile oluşturulan ortaokul okuma grubu öğrencileri, Sivas Aksu Park'ta yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama dağıtımı yaptı.

Sivas Valiliği koordinesinde uygulamaya başlanan “2023 Sivas Vizyon Projeleri" kapsamında Sivas İl Müftülüğü bünyesinde hayata geçirilen “Gençler Okuyor Gelecek Aydınlanıyor” projesi ile gençlere yönelik her ay farklı etkinlikler düzenleniyor. Proje kapsamında yapılan etkinliklerle gençlerin dünya sorunlarını kendilerine dert edinmeleri ve onlarla mücadele etmelerini; yaşadığı topluma, çevreye ve dünyaya karşı duyarlı, sorumluluk bilincine sahip gençler yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Ülke genelinde kış aylarının sert geçmesi ve hava şartlarından dolayı yiyecek bulamayan sokak hayvanlarını kendilerine dert edinen gençler, Kur'an kursu öğreticilerinin himayesinde velilerinde katıldığı bir etkinlik düzenleyerek Aksu Park ve çevresinde bulunan sokak hayvanlarına mama dağıtımı yapılarak çocuklarda hayvan sevgisi ve sorumluluk bilincinin arttırılması hedeflenmekte.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...