Sivas’ta Müftü Altunkaya Hayır Bakkalı’nı Ziyaret Etti

Sivas'ta Müftü Altunkaya Hayır Bakkalı'nı Ziyaret Etti

müftü altunkaya hayır bakkalı'nı ziyaret etti

12 Ocak 2023 - 00:10

Selçuklu Akşemsettin Cami müştemilatında açılan hayır bakkalını ziyaret eden İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Sivas Şubesi adına da hayır bakkalına katkı sağladı.

Selçuklu Akşemsettin Cami Derneği ve din görevlilerinin öncülüğünde cami bahçesinde açılan ve uzun zamandır ihtiyaç sahibi ailelere gıda desteği sağlayan hayır bakkalını ziyaret eden İl Müftüsü Altunkaya, hayırlı bir işe öncülük ederek ihtiyaç sahibi ailelere destek sağlayan cami dernek başkanı Mahmut Uçtu ve din görevlileri Abdullah Güven ile Sabri Yıldırım’ı tebrik etti. Ayrıca  hayır bakkalına destek olan hayırseverlere de teşekkür eden Müftü Altunkaya, TDV Sivas Şubesi adına da hayır bakkalına katkı sağladı.

Daha sonra cami bünyesinde açılan okuma odası ve kütüphaneyi de inceleyen Altunkaya,  çalışmalarından dolayı din görevlilerine başarılar diledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Jandarma Genel Komutanlığı Değerlendirme Ve Denetleme Başkanı Yozgatlı Hemşehrimiz Tümgeneral Sayın Murat Bulut Paşa’nın Kayınbabası Ali Bulut Yozgat’ta Son Yolculuğuna Uğurlandı.
Jandarma Genel Komutanlığı Değerlendirme Ve Denetleme Başkanı...
Diyarbakir'da Diyanet Işleri Başkanlığı Koordinesinde "mevlid-i Nebi Ile Camiler Ve Din Görevlileri Haftası" ülke Genelinde çeşitli Etkinliklerle Kutlanıyor.
Diyarbakir'da Diyanet Işleri Başkanlığı Koordinesinde...