Tdv Malatya şubesi Kadın Kollarından Yaşlılarımıza Ziyaret

Tdv Malatya şubesi Kadın Kollarından Yaşlılarımıza Ziyaret

tdv malatya şubesi kadın kollarından yaşlılarımıza ziyaret

23 Ekim 2020 - 18:05

Türkiye Diyanet Vakfı Malatya Şubesi Kadın Kolları tarafından 19.10.2020 Pazartesi günü yaşlılarımıza yönelik ziyaretler düzenlendi.

İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN, Aile ve Dini Rehberlik Merkezi Koordinatörü Vaizimiz Saliha AYYILDIZ, TDV Malatya Şubesi Kadın Kolları Sorumlusu Zahide ÇIĞLI ve TDV Malatya Şubesi Kadın Kolları Komisyon Üyeleri tarafından yapılan ziyaretler, salgın dolayısıyla sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilerek gerçekleştirildi.

İl Müftü Yardımcımız Fikriye ÖZKAN, ziyaret ettikleri yaşlılara İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Şube Başkanımız Veysel IŞILDAR’ın selam ve hürmetlerini ilettiklerini belirterek, salgın döneminde sosyal izolasyon nedeniyle neredeyse tamamen evlerine kapanmak zorunda kalan yaşlılarımıza; Toplum için büyük bir değer olduklarını, yaşlılarımıza saygı göstermenin, büyüklerimizin hal ve hatırlarını sormanın, onlara unutulmadıklarını, yalnız olmadıklarını hissettirmenin ve hayır dualarını almanın öneminden bahsetti.

Ziyaretlerin sonunda yaşlılarımıza hediye takdiminde bulunuldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Şanlıurfa'da Müftülük Personeline Hac Semineri
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...