Tekirdağ’da Gençlik Istişare Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ'da Gençlik Istişare Toplantısı Yapıldı

gençlik istişare toplantısı yapıldı

26 Nisan 2024 - 00:30

İl Müftülüğü Toplantı Salonunda, İl Müftüsü Mustafa Soykök’ün Riyasetinde gerçekleştirilen istişare toplantısına, Gençlik Koordinatörleri ve Manevi Danışmanlar katıldı.

İl Müftüsü Soykök yaptığı konuşmada ‘‘Toplantımızda gençlerimizi anlamanın ve onlara daha iyi hizmet vermenin imkânlarını sorgulayacağız. Medeniyet değerlerimizi gençlerimize ve tüm insanlığa en güzel şekilde, doğru bir yöntem ve uygun bir üslup ile ulaştırmanın yollarını arayacağız. Burada yapacağımız müzakerelerden faydalı, yapıcı ve ufuk açıcı sonuçlar çıkacağına inanıyorum.

Bu vesileyle değerli katkılarınızdan dolayı her birinize şimdiden teşekkür ediyor; toplantımızı hayırlı hizmetlere vesile kılmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum’’ dedi.

Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’ Yapıldı
Tekirdağ’da ‘‘gençlik Hizmetleri Eğitim Semineri’’...
Yozgat'ta Yağmur Duası Yapıldı