Tekirdağ’da Ramazan Coşkusu

tekirdağ’da ramazan coşkusu

13 Mart 2024 - 00:30

Tekirdağ geneli Diyanet Gençlik Merkezleri, KYK Öğrenci Yurtları, 4-6 Yaş Kur’an Kursları ve Hafızlık Kursları, Ramazan ayının gelişini coşkuyla kutladı.

İl ve ilçe müftülükleri tarafından gençlerle birlikte "Ramazan-ı Şerif’i Karşılama" programları gerçekleştirildi. Din Görevlilerimiz, Ramazan-ı Şerif ayında gençlerin milli ve manevi değerlerini canlı tutmak, Ramazan ayının gelişini müjdelemek amacıyla pankartlarla, afişlerle duyarlılık oluşturmak için mekân süslemeleri, mukabele programları, söyleşi ve muhtelif etkinlikler yaptı.

İl Müftüsü Mustafa Soykök, ‘‘Ramazan ayı boyunca, il geneli yapılan etkinliklerle gençlerin manevi değerlerini güçlendirmeyi, toplumsal dayanışmayı artırmayı amaçladıklarını, iftar, sahur, sohbet gibi etkinliklerin devam edeceğini belirterek, Ramazan ayının getirdiği manevi atmosferi en güzel şekilde yaşatmak için sabırsızlanıyoruz’’ dedi.

Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri