Tokat’da Boralar Yuavaya Döndü

Tokat'da Boralar Yuavaya Döndü

boralar yuavaya döndü

31 Aralık 2022 - 00:30

Tokat İl Müftü Yardımcısı Haydar Hüyük,  6 aylık geçici Suriye görevinden dönen Tokat Jandarma Özel Harekat Taburu Boralar’ı karşılama törenine katıldı.

Tokat Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı bahçesinde düzenlenen tören, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törende konuşan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bahri Bostancı, komandoların yaptıkları fedakarlıkların asla unutulmayacağını belirterek, ‘’Yuvanıza, aramıza ve birliğinize hoş geldiniz.’’ dedi.

Vali Numan Hatipoğlu, ülkemizin içeride ve dışarıda huzuru ve güveni için her zaman canlarını ortaya koyarak çalışan güvenlik güçlerinin baş tacı olduğunu söyledi. Kazasız belasız tamamladıkları görevleri nedeniyle Tokat Jandarma Özel Harekat Taburu Boraları’na teşekkür eden Vali Hatipoğlu, Büyük Önder Atatürk’ün Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilgili söylediği ‘Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir. Her zaferin en büyük payı senindir." ’ ifadesini hatırlatarak, ‘’Özellikle sadece milletimizin canı, malı, huzuru için değil görev yaptığınız her yerde canınızı ortaya koyarak ülkemizi temsil  ettiğinize şahidiz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Sizler ve sizlerin yoldaşları, ülkemizin yarınlara daha emin adımlarla ulaşması için  hayatınızla, canınızla ve ailelerinizin fedakarlıklarıyla görev yapıyorsunuz. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Seferiniz kutlu olsun.’’ dedi.

Konuşmaların ardından tüm güvenlik güçlerimizin kazasız belasız görevlerini tamamlamaları nedeniyle Tokat İl Müftü Yardımcısı Haydar Hüyük tarafından yapılan duanın ardından kurban kesildi. Ardından askerlerimiz ve aileleri sarılarak hasret giderdi.

Törene Vali Numan Hatipoğlu, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bahri Bostancı, İl Müftü Yardımcısı Haydar Hüyük ve asker aileleri katıldı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...