Tunceli’de Il Müftüsünden Mazgirt Ilçesine Ziyaret

Tunceli'de Il Müftüsünden Mazgirt Ilçesine Ziyaret

il müftüsünden mazgirt ilçesine ziyaret

26 Haziran 2020 - 00:45

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Mazgirt İlçesine giden İl Müftümüz Şevket DİLMAÇ, İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Ardından İlçe Müftüsü Halil İbrahim BAYALAN ile birlikte İlçe Kaymakamı Menderes TOPÇUOĞLU, Belediye Başkanı Murat BECERİKLİ, İlçe emniyet Amiri Tolga PAZAR' ı ziyaret ettiler.

Daha sonra Çoban Baba Cem Evine giden İl Müftümüz, Dede Hasan ÖZTÜRK ve Dede Hüseyin CANDAN bir araya geldi. Yapılan sohbetten sonra Çoban Dede türbesini ziyaret eden İl Müftümüz ve Dedeler

İlçedeki bir kahvehanede halkla biraraya geldiler. Halkla ve Dedelerle yapılan sohbetten sonra Merkez Cami ziyaret edildi.

İlçedeki Ziyaretten sonra Mazgirt Akpazar Beldesine giden İl Müftümüz Kur'an Kursunda incelemelerde bulundular.

Daha sonra Demirci Köyüne giderek Annesi vefat eden Akpazar Beldesi Müezzin-Kayyımı Yavuz Aslan'a Taziye dileklerini ilettiler.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü Cami Cemaaati Adına Gazze'ye Gönderilmek üzere Nakdi Yardımları, Tdv Vakfı Muş şubesi Başkanı Ibrahim Halil Demir'e Teslim Etti.
Kumluca Köyü Cami Imam Hatibi Mehmet Ihsan Tang, Kumluca Köyü...