Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat şubemizden 400 öğrenciye Kıyafet...

Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat şubemizden 400 öğrenciye Kıyafet Yardımı

türkiye diyanet vakfı yozgat şubemizden 400 öğrenciye kıyafet yardımı

19 Ocak 2021 - 02:10

İl Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı ile WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu iş birliğiyle Yozgat’taki 400 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık kıyafet yardımı ulaştırıldı.

Yozgat’taki ihtiyaç sahibi çocuklara İl Müftülüğümüz, Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şubesi ve WEFA Derneği işbirliğiyle mont, bot, çorap, bere ile okul çantası ve maskenin de içerisinde bulunduğu yardım kolileri dağıtıldı.

Yardım çalışmalarından 400 öğrenci yararlanırken, maddi imkânsızlıklar içinde bulunan ailelere de maddi destekte bulunuldu.

WEFA Yönetim Kurulu Üyesi Metin Cangır, “İhtiyaç sahibi ailelerimize ve çocuklara yönelik yardım çalışmalarımız devam ediyor. Yetim ailelerini ziyaret ettik. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler vererek onların mutluluğuna vesile olduk. Destek veren tüm hayırseverlerimize tekrar teşekkür ederiz.” dedi.

İl Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Yozgat Şube Başkanı Salih Sezik Hocamız da, “TDV ve WEFA’nın ihtiyaç sahiplerine yönelik yardım çalışmalarını büyük bir takdirle karşıladıklarını belirterek, tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne Veda Ziyareti
Isparta'da Yalvaç Ilçe Müftüsü Yaşar’dan Il Müftülüğüne...
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki Il Müdürleriyle, Il Müftüsü Lütfü Imamoğlu'nu Ziyaret Etti.
Afyonkarahisar Valiliği Vali Yardımcısı Fatih Topuz Beraberindeki...