Yozgat’de Kur’an Kursu öğrencileri Ile Iftar Yemeği

Yozgat'de Kur’an Kursu öğrencileri Ile Iftar Yemeği

kur’an kursu öğrencileri ile iftar yemeği

26 Mart 2024 - 02:10

    İl Müftümüz sayın Ali Gülden ilimizde bulunan hafızlık Kur'an kurslarındaki öğrenciler ile iftar programında bir araya geldi.

   Fransa Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Derneklerinin katkılarıyla yapılan iftar programı Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İftar yemeğinin ardından Fransa Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Dernek Başkanları sayın Kadir Türkoğlu, sayın Mahmut Çoban ve Muammer Salif Duygu selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi.

  Bozok Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Abdulkadir Dündar'ın da katıldığı programda İl Müftümüz sayın Ali Gülden yaptığı konuşmada, "Hafızlık eğitimi verilen kurslarımızın kıymetli öğretici ve öğrencileri ile böyle maneviyat dolu bir sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri bu güzel sofrada buluşturduğu için Fransa Bordo DİTİB Dernekleri ve yönetimine teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

  Öğrencilerin Kuran’ı Kerim okuyup yemek duasını yaptığı programa Bölge Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursu, İmran Hafızlık Kız Kur'an Kursu ve Bilal Şahin Hafızlık Kur’an Kursu öğretici ve öğrencileri katıldı. Program sonrası Kur’an kurslarımızın hazırladığı hediyeler İl Müftümüz sayın Ali Gülden ve İlahiyat Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Abdulkadir Dündar tarafından Fransa DİTİB Dernek başkanlarına takdim edildi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri