Yozgat’de Kursiyer Seçimi Yapıldı

Yozgat'de Kursiyer Seçimi Yapıldı

kursiyer seçimi yapıldı

02 Aralık 2023 - 02:10

İl Müftülüğü koordinesinde İmam-hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticilerinin mesleki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi amacıyla yapılacak olan "Talim ve Tashih-i Huruf Kursu'na" kursiyer seçimi yapıldı. İl Müftümüz sayın Ali Gülden'in başkanlığını yaptığı komisyona İl Müftü Yardımcısı sayın Mehmet Akif Karabulut ve Şube Müdürü sayın İbrahim Çınar da katıldı. Aydıncık ve Sorgun İlçelerinde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımların kursiyer olarak katılacağı kurs 11 Aralık'ta başlayarak 3 ay süreyle devam edecek. Sonrasında Sorgun ilçesindeki Yusuf Yaman Hafızlık Kursu'nu ziyaret eden İl Müftümüz sayın Ali Gülden öğrencilerle sohbet edip kurs hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Şanlıurfa'da Mahkumlara Bağımlılıkla Mücadele Semineri Verildi
Isparta'da Hacı Adaylarına Eğitim Semineri Düzenlendi