Yozgat’de Müftü Gülden Koordinatörler Ile Buluştu

Yozgat'de Müftü Gülden Koordinatörler Ile Buluştu

müftü gülden koordinatörler ile buluştu

16 Ekim 2021 - 02:10

İl Müftüsü Ali GÜLDEN başkanlığında, İl ve ilçelerde yürütülen Gençlik, Bağımlılık, Aile, Göçmen ve Engellilere yönelik Merkez ve tüm İlçe Koordinatörleriyle faaliyetlerinin değerlendirilmesi amacıyla İstişare Toplantısı” düzenledi.

Hafta boyunca gerçekleştirilen toplantılarda  konuşan Müftü GÜLDEN, “Bu toplantılarda amacımız yürüttüğümüz din hizmetinde hem farkındalık oluşturmak, çeşitliliği artırmak, bir birimizin yapmış olduğu faaliyetlerden güzel uygulamalardan örnek almak hem de sahada yaşanan sorunlara çözüm önerileri bulmaktır.

Din görevlisi, din gönüllüsü, derdi olan insandır. Din görevlisi ‘Ben vatandaşlara acaba daha farklı, daha çok nasıl bir din hizmeti sunabilirim diye dertlenmelidir. Aile bütünlüğünü tehlikeye sokarak gençlerimizi ve geleceğimizi tehdit eden her türlü bağımlılıkla, engel ve zorluklarla mücadele etmek, halkımıza her türlü dini ve manevi rehberlik sunmak en büyük hedefimizdir. İl Müftülüğü olarak bu mücadele içindeyiz ve koordinatörlerimiz ile sahaya inerek tespit edilen sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz.’’ dedi.

Her bir koordinatörümüze teşekkür ederek başarılarının devamı dilediğini ifade etti. Toplantılar, görüş ve karşılıklı temennilerin ardından sona erdi.


 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Karabük'te Gençlik Hizmetleri Eğitim Seminerleri Düzenlendi
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara Uğurlandı.
Antalya'da şevval Umrecileri, Dualarla Kutsal Topraklara...