Yozgat’de Sorgun’da Bir Dizi Ramazan Etkinliği

Yozgat'de Sorgun'da Bir Dizi Ramazan Etkinliği

sorgun'da bir dizi ramazan etkinliği

04 Nisan 2024 - 02:10

   İl Müftümüz sayın Ali Gülden Ramazan Ayı İrşat faaliyetleri kapsamında Sorgun ilçemize giderek bir dizi programa katıldı. İlçe Müftüsü sayın İsa Yaykın'ı ziyaret eden Gülden, ilçedeki Din hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Kur’an Kurslarına Ziyaret,

   İftar öncesi sırasıyla Hz. Aişe Hafızlık Kız Kur'an Kursu, Medine Hafızlık Kız Kur'an Kursu, Yusuf Yaman Erkek Hafızlık Kur’an Kursu'na giderek öğrenciler ile bir araya gelen İl Müftümüz, hafızlık eğitimi alan öğrencilerle sohbet etme fırsatı buldu.

Engelli Kardeşlerimizle İftar Yemeği,

   Sorgun İlçe Müftülüğünce organize edilen İftar yemeğinde engelli vatandaşlarımız ve müftülük personeli ile biraraya gelen Gülden, katılımcılara hitap ederek "Ramazan Ayı ve Ahiret Bilinci" konusuna değindi. İftar programına Sorgun'lu hayır sever iş insanı sayın Ahmet Şimşek'de katıldı.

Salih Paşa Camii'nde vaaz ve irşat,

   Teravih için Sorgun Merkez Salih Paşa Camii'ne giderek namaz öncesi sohbet eden İl Müftümüz sayın Ali Gülden, Ramazan Ayı'nın son günlerinde dikkat etmemiz gereken meselelere değinerek Kadir Gecesi’nin önemini anlattı. Namaz çıkışında ise cemaat ile müsafaha ve sohbet etti.

Din görevlileri ile buluşma,

   Teravih namazı sonrası Salih Paşa Camii sohbet odasında Din görevlileri ile biraraya gelerek sohbet eden sayın İl Müftümüz Din görevlilerinin güncel konulara dair sorularını yanıtladı. Programlarını tamamlayan İl Müftümüz sayın Ali Gülden, Sorgun'da devam eden Din hizmetleri için İlçe Müftüsü sayın İsa Yaykın'a teşekkür ederek ilçeden ayrıldı


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Tekirdağ Milletvekilinden Il Müftüsüne Ziyaret 
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı
Nisan Ayı Mersin Edep Toplantısı Yapıldı