Yozgat’de Sorgun’da Ilçe Müftüleri Toplantısı

Yozgat'de Sorgun'da Ilçe Müftüleri Toplantısı

sorgun'da ilçe müftüleri toplantısı

11 Şubat 2024 - 02:10

İl Müftülüğü ile ilçe müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği artırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla; İl Müftümüz sayın Ali Gülden başkanlığında Sorgun İlçesinde yapılan toplantıya İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Şube Müdürleri katıldı.     Sorgun İlçemize giden sayın İl Müftümüz ilk olarak yakın zaman önce Sorgun İlçe Müftüsü olarak atanan sayın İsa Yaykın'ı beraberindeki heyet ile birlikte ziyaret etti. İlçe Müftülüğü makamında gerçekleşen ziyarette İl Müftümüz sayın Ali Gülden Sorgun İlçe Müftüsü sayın İsa Yaykın'a yeni görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olması temennisinde bulundu. Akabinde Sorgun İlçe Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleşen İlçe Müftüleri Toplantısında gündem konuları ele alınıp din hizmeti alanındaki verimliliği artırmak için istişarede bulunuldu. Toplantı sonrası öğle namazı için Sorgun Yeni Camii'ne giderek namaz öncesi cemaate hitap eden İl Müftümüz namaz sonrasında cemaatle müsafaha etti.      Sorgun'daki programının ardından sayın İl Müftümüz Sarıkaya İlçesi Selimli köyüne giderek Valilik Basın ve Yayın Müdürü Ferhat Açıkgöz'ün vefat eden babası merhum Salih Açıkgöz'ün cenaze namazını kıldırıp taziyede bulunarak programını tamamladı.

Zonguldak'ta Miniklerin Sağlık Tesisi Ziyareti
Niğde'den Ilk Hac Kafilesi Dualarla Uğurlandı.