Çorum’da Ali Yücel Hocamızı Ebediyete Uğurladık

Çorum'da Ali Yücel Hocamızı Ebediyete Uğurladık

ali yücel hocamızı ebediyete uğurladık

29 Aralık 2018 - 09:11

İl Müftülüğümüze bağlı görev yapan Din Görevlimiz Ali Yücel hocamızı Rahmet-i Rahman'a uğurladık. Geçtiğimiz hafta cuma günü evinde vefat ettiği anlaşılan Merkez'e bağlı Çalıca Köyü Cami İmam-Hatibi Ali Yücel cumartesi günü son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Çalıca Köyü İmam-Hatibi Ali Yücel, geçirdiği kalp krizi sonucu evinde vefat etti. Köy sakinleri, Cuma namazı için imamın camiye gelmemesinden şüphelenip, evini kontrole gitmesiyle ortaya çıkan acı haber, tüm köy sakinlerini yasa boğdu. Yaklaşık 10 yıldır Çalıca köyü İmam Hatibi olarak görev yapan 59 yaşındaki Ali Yücel, ailesi Çorum merkezde kaldığı için, köydeki imam evinde yalnız yaşıyordu. Ulucamii de öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılınan İmam-Hatip Ali Yücel Hocamızın cenaze merasimine sevenleri ve Din Görevlisi arkadaşları katıldı.

Çorum Müftülüğü olarak merhuma Allah’tan rahmet, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Karabük'te Hac Bilgilendirme Eğitim Seminerleri
Tekirdağ'da 23 Nisan'da Hastanede Yatan çocuklara Ziyaret