Çorum’da Diyanet Haber Koordinatörlüğü, Il Temsilcileri Ile...

Çorum'da Diyanet Haber Koordinatörlüğü, Il Temsilcileri Ile çevrimiçi Toplandı

diyanet haber koordinatörlüğü, il temsilcileri ile çevrimiçi toplandı

27 Şubat 2021 - 11:55

 “Diyanet Haber İl Temsilcisi” olarak görevlendirilen personellere yönelik, “Çevrimiçi Tanışma-Kaynaşma Toplantısı” düzenlendi.

Diyanet Haber Koordinatörlüğü, haber akışını hızlandırmak ve teşkilatın güvenilir haber kaynağı olan www.diyanethaber.com.tr web sitesindeki kaliteli haberleri takipçileri ile buluşturmak amacıyla, 81 ilimizde “Diyanet Haber Temsilcisi” olarak görevlendirilen personellere yönelik, “Çevrimiçi Tanışma-Kaynaşma Toplantısı” düzenledi.

İl Müftülükleri bünyesinde temsilci olarak görevlendirilen personellerin katılmış olduğu  Koronavirüs tedbirleri nedeniyle çevrimiçi yapılan toplantı, öncelikle Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri ve Diyanet Haber Koordinatörü Adil Elzerey, Diyanet Haber Editörü Ramazan Arslantaş, Başkanlık muhabirleri Ömer Ceylan ve Ammar Esenkal ile Diyanet Haber Teknik Sorumlusu Berkay Kanderun’un kendilerini tanıtmalarıyla başladı.

Daha sonrasında Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri ve Diyanet Haber Koordinatörü Adil Elzerey, “Diyanet Haber” hakkında bilgiler verdi.

Aynı zamanda çevrimiçi toplantının editörlüğünüde yapan Diyanet Haber Editörü Ramazan Arslantaş ise “Haber Yazma Teknikleri” konulu bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantının sonuna doğru “Diyanet Haber İl Temsilcileri”  sırasıyla söz alarak görüş, öneri ve isteklerini dile getirdi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri