Çorum’da "il Müftümüz, Kyk’da Kalan öğrencilerle...

Çorum'da "il Müftümüz, Kyk’da Kalan öğrencilerle Iftarda Buluştu"

"il müftümüz, kyk’da kalan öğrencilerle iftarda buluştu"

29 Nisan 2021 - 11:55

Kredi Yurtlar Kurumu Çorum İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan 200 öğrenciye Türkiye Diyanet Vakfı Çorum Şubesi tarafından iftar yemeği verildi.

Çorum Kerebi Gazi KYK Erkek Öğrenci Yurdu’nda gerçekleşen iftar yemeği programına İl Müftümüz Muharrem Biçer, Müftü Yardımcılarımız Adnan Bıyık, Adem Aygül, Fatih Kaya ile Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger ve çok sayıda öğrenci katıldı.

İftar programında konuşan İl Müftümüz Sn. Biçer, öğrencilere okumanın ve maneviyatı güçlü bir genç olmanın öneminden bahsederken Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 22 Mayıs’ta yapacağı “Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” hakkında bilgiler vererek yarışmaya öğrencilerin katılmalarını teşvik etti.

Programın sonunda konuşan Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eger, İl Müftülüğümüze iftar ikramlarından dolayı teşekkür etti.

Programa katılan öğrencilere, Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması için hazırlanan Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından olan “Hadislerle O’nu Anlamak” isimli kitap hediye edildi.

Diyarbakir'da Uygulamalı Hac Eğitim Semineri
Ankara'da 2024 Yılı Hac Organizasyonunda Görevli Personel Semineri