İstanbul’da Bakırköy Florya Yeni Camii Kur’an Kursu Açılış...

İstanbul'da Bakırköy Florya Yeni Camii Kur’an Kursu Açılış Töreni Gerçekleştirildi

bakırköy florya yeni camii kur’an kursu açılış töreni gerçekleştirildi

30 Eylül 2022 - 15:00

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’un katılımıyla Bakırköy Florya Yeni Camii Erkek Kur’an Kursu açılış töreni gerçekleştirildi.

Florya Yeni Camii Diyanet Gençlik Merkezi’nde, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Bakırköy İlçe Müftüsü Şehabettin Karabay’ın açılış konuşmasıyla başlayan program, İstanbul Müftüsü Safi Arpaguş’un konuşmasıyla devam etti.

Törende yaptığı konuşmada açılışı yapılan Kur’an kursunun kapasitesinin 50 öğrenci olduğuna ve bünyesinde 4-6 yaş grubu Kur’an kursu sınıflarının da bulunduğuna değinen Müftü Şehabettin Karabay, ilçede eğitim-öğretime devam eden Kur’an kursları ve müftülüğün yürüttüğü hizmetler hakkında bilgi verdi.

Yapılan dua ve konuşmaların ardından tören sona erdi.

Kayseri'de Manevi Rehberlerle Istişare Toplantısı Yapıldı
Manisalı Hacı Adayları Tanışma Toplantısında Buluştu